marți , 2 iunie 2020
ro
Ultimele articole

ADHD

ADHD – Sindromul hiperkinetic cu deficit de atentie – ADHD este o afectiune medicala si nu o consecinta a unei atitudini necorespunzatoare din partea parintilor. Simptomele ADHD…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul electronic
Corpul-Uman.ro!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Tratament ADHD

Tratament ADHD

Tratamentul ADHD nu este un tratament care sa va scape de aceasta afectiune. Scopul tratamentului ADHD este acela de a diminua din simptome si de a-l face pe individ mai receptiv la mediul inconjurator. Tratamentul ADHD este compus din: tratament medicamentos pentru ADHD suport psihologic si terapie comportamentala Tratamentul ADHD: Medicamente Tratamentul medicamentos pentru ADHD se bazeaza, in principal, pe substante din amfetamine si metilfenidat. Unele dintre medicamentele pentru tratamentul ADHD dau dependenta. Trebuie sa mai stiti ca alte medicamente au efecte pe termen scurt, ceea ce face ca numarul de doze zilnice sa fie crescut. Exista si reactii adverse ... Citeste »

Diagnostic ADHD

Diagnostic ADHD

Diagnosticul ADHD poate fi pus la varste fragede, De obicei, ADHD este diagnosticata in perioada copilariei, in jurul varstei de 6-10 ani. La aceasta varsta, copilul manifesta neatentie in mediul scolar, precum si o hiperactivitate in colectivitate. Conform ultimelor cercetari medicale, ADHD nu isi poate avea inceputul la o varsta adulta. Toate cazurile de ADHD pornesc din copilarie, majoritatea avand cauze genetice. La varste mai mici de 6 ani, copilul poate manifesta hiperactivitate, fara ca acesta sa sufere de ADHD. Din acest motiv, asteptarea pragului de 6 ani este un lucru recomandat. Diagnosticul ADHD cuprinde o serie de activitati ce ... Citeste »

Simptome ADHD

Simptome ADHD

Simptomele ADHD sunt evidente si nu trebuie decat sa acordati putina atentie presupusului pacient pentru a va convinge daca sufera de aceasta tulburare de comportament. Simptome ADHD: Neatentia Primul si cel mai important simptom ADHD este NEATENTIA! Initial, acest simptom ADHD poate fi trecut cu vederea insa, odata cu trecerea timpului, langa neatentie se mai adauga probleme de memorie si lipsa patiala sau totala de concentrare. Simptome ADHD: Hiperactivitatea Hiperactivitatea este urmatorul simptom ADHD. Pacientii care sufera de ADHD sunt extrem de activi. Ei nu pot sta in acelasiloc pentru mai mult timp si nu se pot concentra la o activitate ... Citeste »

ADHD

ADHD

Ce este ADHD ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) este o afectiune sau o tulburare de comportament ce se caracterizeaza prin lipsa concentrarii sau o concentrare scazuta in momentul in care se efectueaza o sarcina sau o activitate. Cand apare ADHD Tulburarea ADHD apare, de cele mai multe ori, la varste fragede. Lipsa unui tratament adecvat pentru ADHD sau nedepistarea tulburarii ADHD la timp poate avea repercusiuni la varste mai inaintate si consecinte nefaste in activitatile casnice, scolare si sociale. Despre ADHD Simptome ADHD Diagnostic ADHD Tratament ADHD Citeste »