marți , 2 iunie 2020
ro
Ultimele articole
Home - Dieta si sanatate - Exercitii cardio - Ce sunt exercitiile cardio?

Ce sunt exercitiile cardio?

Exercitiile cardio au devenit din ce in ce mai cunoscute in ultima vreme si este aproape imposibil sa nu fi auzit de ele si de efectele lor benefice. Exercitiile cardio au un impact pozitiv asupra inimii, celulitei si kilogramelor in plus.

Haideti sa aflam in ce sunt, de fapt, exercitiile cardio!

Exercitiile cardio

Exercitiile cardio

Exercitiile cardio stau la baza antrenamentelor cardio si se bazeaza pe rezistenta organismului, timp in care contribuie si la ameliorarea capacitatilor cardio-vasculare si cardio-respiratorii, totul cu un consum caloric extrem de mare.

Exercitiile cardio constau in miscari repetate timp de maximum o ora. Aceste exercitii iti cresc pulsul si il mentin la o valoare mare pe toata durata antrenamentului, fara nicio pauza.

Exercitiile cardio sunt continue, neexistand niciun fel de pauza pe durata antrenamentului. Spre exemplu, daca te gandesti la o activitate sportiva precum fotbalul, trebuie sa stii ca ea nu intra in categoria exercitiilor cardio. Motivul este unul foarte simplu… In partidele de fotbal exista momente de repaus.

Afla care sunt beneficiile exercitiilor cardio

Despre Cristina Ianuc

Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila; Trainer Autorizat atestat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA); Consilier in Alaptare atestat de Crucea Alba; Educator perinatal si Trainer SAMAS; Expert Nutricia si Psihoterapeut in formare.

Trimite un comentariu

Adresa dvs. nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>